Pel·lícula protectora d'alumini per a superfícies metàl·liques

Pel·lícula protectora d'alumini per a superfícies metàl·liques

Pel·lícula de protecció per a la introducció de superfícies metàl·liques La força, la durabilitat i l’atractiu estètic del metall el converteixen en el material ideal per a una àmplia gamma d’aplicacions. En la fabricació i la construcció, els metalls han format durant molt de temps la columna vertebral sobre la qual es basa la vida moderna i la indústria. I, tot i això, metall ...
Xateja ara

Detalls del producte

Introducció

La força, la durabilitat i l’atractiu estètic del metall el converteixen en el material ideal per a una àmplia gamma d’aplicacions. En la fabricació i la construcció, els metalls han format durant molt de temps la columna vertebral sobre la qual es basa la vida moderna i la indústria. I, tot i així, el metall també és el modern trend GG; nou" estàndard per dissenyar mobles per a la llar i l’oficina, com ara electrodomèstics i acabats d’acer inoxidable que demanen la seva brillantor brillant, durabilitat i manteniment fàcil. Però, per tots els seus avantatges, les superfícies metàl·liques no són immunes a danys i desgasts, especialment durant els processos de fabricació i acabat. Les superfícies metàl·liques poden ser marcades per marques de xerrameca, rascades o remolins, o contaminades per excloents, dissolvents, pols i similars.


Es poden produir possibles perills a les seves superfícies metàl·liques durant:

Raspallat mecanitzat

Tall de polit

Soldadura de flexió

Muntatge de pintura

Manipulació d'enviament

Instal·lació d’emmagatzematge

Es pot costar un dany a la superfície metàl·lica a qualsevol pas, pressionant tant la línia de temps com la línia de fons. Podeu evitar que es produeixi aquest dany amb la pel·lícula de protecció metàl·lica de Surface Armor. Les nostres pel·lícules de protecció proporcionen una barrera temporal que pot absorbir rascades o rascades i bloquejar qualsevol contaminant líquid o sòlid. La pel·lícula fina i d’un sol ús es pot deslligar ràpidament en el moment del lliurament a la següent fase de fabricació o als propis clients. Portem pel·lícules de protecció per a cobrir gairebé qualsevol tipus de metall i us poden lliurar en la mida i la forma. que s’adapti millor a les vostres necessitats.

8.jpg


image.png


image.png


image.pngAquí teniu la nostra informació de contacte:

Correu electrònic: zakiliu6688@aliyun.com

Mòbil: +86 13771063101

Per obtenir més informació sobre com seleccionar una pel·lícula protectora o per obtenir mostres enviades avui, poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

Hot Tags: Pel·lícula de protecció d'alumini per a superfícies metàl·liques, Xina, proveïdors, fabricants, fàbrica, personalitzada, comprar, preu, OEM, en venda

Investigació

You Might Also Like