Fil de protecció de sòls de catifes

Fil de protecció de sòls de catifes

Presentació de catifes de pel·lícula Carpet Film és una forma senzilla i segura de protegir els sòls tapats contra la brutícia i els vessaments. Aquesta pel·lícula de catifes econòmica ajuda a emmascarar els sòls alfombrats de taques, deixalles, pols i deixalles de la construcció a causa de la seva superfície enganxosa adherida a la catifa per mantenir la pel·lícula en el seu lloc. • ...
Xateja ara

Detalls del producte

Presentació de la pel·lícula de protecció de superfície de la catifa

La pel·lícula protectora del pis de catifes és una forma segura i senzilla de protegir els sòls tapats contra la brutícia i els vessaments. Aquesta pel·lícula de catifes econòmica ajuda a emmascarar els sòls alfombrats de taques, deixalles, pols i deixalles de la construcció a causa de la seva superfície enganxosa adherida a la catifa per mantenir la pel·lícula en el seu lloc.

• La protecció de la protecció de catifes és fàcil d'instal·lar sense necessitat d'eines, simplement desenrotlla i s'adhereix a la catifa. Gairebé un 20% més que les pel·lícules competitives de les catifes.

• Gràcies a la pel·lícula de polietilè de baixa densitat, aquesta pel·lícula de catifes es manté fermament en el seu lloc però és fàcil de treure en un termini de 30 dies i no fa malbé la catifa.


imatge.png


4.jpg


imatge.png

201804261351499679867.pngimatge.png

Hot Tags: Carpet Floor Protective Film, Xina, proveïdors, fabricants, fàbrica, personalitzats, compra, preu, OEM, en venda

Investigació

Potser també t'agrada