Introducció a la fàbrica de pel·lícules de protecció ShengFaPel·lícula de protecció de catifes per a catifes, pel·lícula de protecció de catifes de plàsticFilm protector de vidre de finestraPel·lícula de protecció superficial de pintura de cotxe
La pel·lícula protectora de vidre de finestra blava protegeix tant els vidres de la finestra com els vidres durant la instal·lació, pintura, construcció, aplicació d'estuc, remodelació i demolició. Aquesta pel·lícula és perfecta tant per a treballs interiors com exteriors. Redueix la neteja i el raspat en finalitzar el procés de construcció, estalviant temps i diners.La pel·lícula protectora per al cos del cotxe pot separar la pintura de l’aire, prevenir la pluja àcida, prevenir l’oxidació, protegir la brillantor de la carrosseria del cotxe i és fàcil de netejar. anticol·lisió.


Pel·lícula de protecció de superfícies de portes de fustaPel·lícula de protecció superficial d'alumini
La pel·lícula per a portes de fusta pot protegir la catifa per evitar ratllades, marques, danys i brutícia en el procés de plegat, premsat, formació de rotllos, transport i instal·lació, etc.La pel·lícula protectora superficial d’alumini ShengFa pot protegir els perfils d’alumini de zero, marques, danys i brutícia en el procés de plegat, premsat, formació de rotllos, transport i instal·lació, etc. Aquesta pel·lícula protectora de color blanc negre té un aspecte preciós i una qualitat excel·lent. tot tipus de perfils d'alumini amb adhesius diferents, com ara adhesius alts, mitjans o baixos. I aquesta pel·lícula es pot aplicar i eliminar fàcilment, sense deixar residus de cola després de retirar-la, amb una bona capacitat meteorològica.


Pel·lícula protectora de superfície de marbre Protegeix el marbrePel·lícula de protecció d’aparells d’acer inoxidable
Film protector Protegiu el marbre de les ratllades i la pols amb el film protector de marbre. Proporciona una excel·lent barrera contra la humitat i resisteix a l'esquinçament i esquinçament. Aquesta pel·lícula de protecció de marbre es roda sense problemes i s’elimina fàcilment.La pel·lícula protectora per a electrodomèstics d’acer inoxidable s’utilitza generalment per evitar friccions i rascades durant el transport i per evitar contaminacions a la superfície dels aparells elèctrics. .


Pel·lícula de protecció de superfície per a electrodomèsticsFilm de protecció d'acer inoxidable blanc negre
La pel·lícula protectora per a electrodomèstics s’utilitza generalment per evitar friccions i esgarrapades durant el transport i per evitar contaminacions a la superfície dels aparells elèctrics.k blanc La pel·lícula protectora d'acer inoxidable està fabricada amb film de polietilè. Proporcionarà una barrera protectora perquè l’acer inoxidable esgarrapi, marqui, danyi i embruti en el procés de plegat, premsat, punxonat, tall, transport i instal·lació.


Shengfa Protection Film Co., Ltd.Pel·lícula de protecció de catifes ShengFa
Pel·lícula de plàstic per a protecció de sòls, Pel·lícula de protecció contra fusta, Pel·lícula de protecció contra sòls de fusta, Pel·lícula de protecció contra sòl autoadhesiva, Pel·lícula de protecció per a màscares de catifes, Pel·lícula de protecció adhesiva per a catifes, Pel·lícula de protecció de catifes de plàstic, Pel·lícula de vidre de seguretat per a finestres, Pel·lícula de protecció temporal, Pel·lícula de protecció per a alumini, Pel·lícula protectora de xapa d'acer inoxidable.Netejar la catifa una vegada i MANTENIR-LO NET amb aquest producte fantàstic. Milloreu la imatge del vehicle amb Protegeix les catifes durant les demostracions, el transport o el manteniment. La pel·lícula de protecció de catifes de plàstic protegeix les catifes acabades de netejar o tenyides i dóna als cotxes usats un aspecte i una sensació de cotxe nous.


Pel·lícula protectora per a portaPel·lícula de protecció contra el terra
La pel·lícula protectora de PE per a la superfície de la porta és adequada per als clients' diferents necessitats. A més, la nostra pel·lícula de protecció PE està disponible en una gran varietat de colors, com ara colors transparents, blau, blanc, etc., en els quals es poden imprimir patrons i paraules segons els clients' requisits. A més, la nostra pel·lícula de protecció es pot personalitzar.La pel·lícula de protecció temporal del sòl és un producte excel·lent que pot protegir bé la catifa, el terra, les rajoles i les escales. Si teniu mascotes o heu de decorar la vostra casa recentment, seria una bona idea utilitzar una pel·lícula de protecció temporal de catifes. No cal perdre molt de temps per netejar la casa. La pel·lícula temporal de protecció de catifes és molt fàcil d’utilitzar només per a una persona.